Een website die voldoet..

De fundering van je online succes...

100%

Onafhankelijk

50+

Klanten geholpen 

100%

Focus op een betere vindbaarheid 

Onafhankelijk advies

Een goede website. Het lijkt voor de hand liggend. Maar niets is minder waar.

Dagelijks komen we websites tegen waar de rillingen van krijgen. Vaak zijn dit websites die essentiële delen missen. Delen die je nodig bent voor vindbaarheid in Google.

De vraag is alleen, hoe weet je wanneer een website technisch in orde is? We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat dit niet iets is waar je dagelijks mee bezig bent.

Daarom heeft GerichtR een onafhankelijk websiteadvies in het leven geroepen.

Doel van de dienstverlening is dat je site krijgt waar je mee verder kunt

Website eisen

SSL-certificaat

Google wil zijn gebruikers een veilige omgeving bieden. Daarom is het van cruciaal belang om een SSL certificaat te hebben. Deze beschermd jou en je gebruiker. 

Schone code
Een website bestaat uit allerlei codes.Vaak zie je websites met onnodig veel code. Google moet deze onnodig lezen en verwerken. Dit gaat ten koste van de laadtijd. Iets wat je niet wilt. Want snelle websites hebben een flink streepje voor. 
Responsive
Wist je dat 70% van de Google gebruikers op zijn telefoon zit?  Daarom is het belangrijk dat je website responsive is. Hierdoor is het op elk apparaat goed leesbaar. 
Meta omschrijvingen
Het is van cruciaal belang dat je meta omschrijvingen kunt invoeren. Kan dit niet? Dan wordt het moeilijker om vindbaarheid te garanderen.

Alt tags

Wist je dat zo’n 27% van de Google gebruiker zoekt via beelden? Om hier maximaal gebruik van te maken is het belangrijk dat je alt tags en titels aan de afbeelding kunt toevoegen. Hierdoor zorg je ervoor dat Google de afbeelding begrijpt. 

Mogelijkheden

onafhankelijk website advies

Jouw websitebouwer

Ken jij iemand die websites bouwt? Gun je degene de handel maar wil je er zeker van zijn dat je een technisch goed ingerichte webshop / website krijgt? GerichtR gaat graag met jouw partij om tafel. Wij zullen vervolgens een onafhankelijk advies krijgen. Hierdoor kun je met een gerust hart zaken doen.
webshop advies

Onze partners

Zoek jij een gedegen webshop / websitebouwer maar heb je niemand in je netwerk? GerichtR werkt met meerdere partijen samen. Deze partijen zijn exclusief geselecteerd en bouwen webshops en websites waar je jaren mee vooruit kunt. 

Ik ben geïnteresseerd 

arrow_drop_up arrow_drop_down