arrow_drop_up arrow_drop_down

Workshop: grip op je online-marketing

14-02-2020
Start om 15:00 uur
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Reserveer nu je plek!

Waar ga jij over nadenken?

Elke ondernemer met een bedrijf krijgt, of die het nou wil of niet, te maken met online-marketing.

De vraag is: als je succes wilt hebben met online marketing, hoe belangrijk is het dan voor jou als ondernemer om er kennis van te hebben? 

Ik zie dat veel ondernemers worden doodgegooid met termen die ze niet kennen. Ze worden dan ook ter kennisgeving aangenomen. Gevolg hiervan is dat online-marketing los staat van de onderneming en ondernemer. Maar is dit wenselijk? En hoe krijg je grip op dit onderdeel zonder dat je zelf online-marketeer hoeft worden?

Dit gaan we behandelen in deze workshop. 

 • Wat is de basis van online marketing? Waar moet je mee beginnen?
 • Waarom is je bedrijf het bedrijf zoals die nu is?
 • Is de identiteit van je bedrijf belangrijk?
 • Hoe bepaal je jouw identiteit en hoe breng je die naar buiten?
 • Is de uitstraling die ik offline heb hetzelfde als online: en hoe belangrijk is dat?
 • Onderscheid: wat maakt nou echt het verschil tussen jou en je concurrent?
 • Hoe maak ik zonder kennis van online-marketing een marketingplan?
 • Voorbeeld en bespreken van een marketingplan (op één A4)
 • Welke kanalen zijn er? Wat zijn de belangrijkste dingen om te weten?
 • Welke kanalen passen bij je doelgroep?
 • Welke keuzes moet je maken om succes te hebben? 

Waarom de workshop?

Vraag jij je nog steeds af waarom het interessant is om deze workshop te volgen? Investeren in online-marketing kan ieder bedrijf in iedere branche ontzettend veel bieden. Je bereikt in korte tijd meer mensen, afstand doet er niet meer toe, en klanten komen naar jou toe in plaats van dat je naar hen moet.

Ik heb meerdere voorbeelden van ondernemers die zijn gestart met online-marketing. Ze investeren veel tijd en geld maar hebben eigenlijk geen idee hebben wat ze aan het doen zijn.

In deze workshop helpen we je de basis te leggen voor je online-marketing. Deze stap wordt veel te vaak overgeslagen. Ik ga je dus niet de verschillende termen uitleggen, ik ga je vertellen hoe je de basis legt voor een succesvolle online-marketingstrategie.

Ik hoor wel eens van ondernemers dat ze zeggen: online-marketing dat is niets voor mij. Persoonlijk geloof ik daar niet in. Want de basis van online-marketing gaat over jou als ondernemer en over jouw onderneming. 

stadion pec

Locatie

In het PEC Zwolle stadion. Het exacte adres en hoe het zit met parkeren krijg je na aanmelding in de mailbox!

Kosten?

De workshop is gratis te volgen! Waarom? Omdat ik geloof dat online-marketing aan ieder bedrijf iets kan toevoegen! Ik vind het leuk om je te inspireren. 
workshop

Aantal deelnemers

De groep moet niet te groot of te klein zijn. Daarom heb ik gekozen voor minimaal 8 deelnemers (al bereikt) en maximaal 25 deelnemers (nog paar plekken over)

Wie ben ik?

Ik ben Gert Jan Stevens. Ik heb me voorgenomen om dingen te doen waar ik energie van krijg. Een workshop geven is er daar één van. Ik vind het ontzettend leuk om mijn kennis met jullie te delen. Ik hoop jullie aan het denken te zetten en te inspireren. Hoe mooi zou het zijn als dit de eerste stap of een vervolgstap wordt richting succesvolle online-marketing?

Ja, ik wil me inschrijven!

Inschrijven