Hovenier Tuinier

Van 85 naar 10.000 + bezoekers per maand

  • Content Marketing (blogs schrijven)
  • SEO Optimalisatie
  • Inrichting website
  • Conversieoptimalisatie
Project SEO
Hovenier Tuinier

Start: november 2019

We zijn in november 2019 het SEO traject gestart. Voorafgaand aan elk traject beginnen we met een 0-meting. Dit zodat we de groei goed kunnen monitoren. In dit geval lag het aantal organische bezoekers op 85 per maand!

Wat hebben we gedaan?

In opdracht van Hovenier Tuinier zijn we een SEO kickstart traject gestart. Een kickstart houdt in, 60 content artikelen in 6 maanden. Deze hebben we in hele korte tijd gerealiseerd. Dit met de hoop dat de site door Google vroegtijdig wordt opgepakt en we in het voorjaar van 2020 (vanwege hoveniers werkzaamheden) al een duidelijk verschil kunnen waarnemen!

SEO Project

Maand 1, 2 & 3

Bij SEO is er enig geduld vereist. Het is niet zo, dat wanneer je start je na een paar dagen al resultaat ziet. Sterker, na maand 1, 2 en 3 zie je slecht een klein beetje groei. Maar geduld is een schone zaak.

Dat zie je ook in bijgaand voorbeeld. Want na ruim 3 maanden zijn de organische bezoekers van 85 naar 292 gegroeid.

Upgraden en doorgroeien

De resultaten werden steeds beter zichtbaar. In mei trokken we 7900 organische bezoekers naar de website. Dit leverde veel aanvragen en opdrachten op. 

Zodoende is besloten om de overeenkomst tussentijds te upgraden en te verlengen. Tot op de dag van vandaag blijven we ontwikkelen en optimaliseren.

Niet in paniek raken

Op de afbeelding zie je een kleine terugval in de bezoekers. Dit is heel logisch verklaarbaar, namelijk: in mei is de Nederlander meer tuin georiënteerd dan bijvoorbeeld in december.

Door dit in je achterhoofd houden blijf je weg bij panische gedachten en impulsieve beslissingen.

Wat we hier hebben gedaan is simpel. We hebben consistent doorgebouwd met als resultaat een bezoekers record in april, namelijk: 10. 475.

Bezoekersgroei november 2019 t/m april 2021

Groei keywords in Google

Dit zegt Hans Bauke Tuinier over onze samenwerking

‘PRACHTIG RESULTAAT’

Gert Jan doet wat hij zegt, denkt professioneel mee, werkt snel en is een topgozer! Zeker aan te bevelen!
Hans Bauke Tuinier
Eigenaar Hovenier Tuinier
Projectvoorbeeld GerichtR

Groeien met jouw website