kan ik hoog in Google komen

Kan ik nog bovenaan komen in Google?

Ben je op zoek naar vindbaarheid in Google en zie je tot jouww teleurstelling of frustratie dat jewebsite maar weinig bezoekers naar zich toetrekt? Denk je dat het niet meer mogelijk is om met jouww website nog een mooie positie in Google te bereiken? Werkzaam in de online marketing is dit de het idee waarmee mensen vaak lopen. Dit is echter geheel ten onrechte. Oké, vindbaar worden in Google duurt soms even, maar lukt ons altijd. Lees verder hoe wij jouw website bovenaan in Google kunnen krijgen.

Waarom is vindbaarheid in Google zo belangrijk?

Het leeuwendeel van mensen die op zoek zijn naar een product of dienst zoekt dit door Google te gebruiken. Ikzelf ook. Wanneer ik op zoek ben naar een hovenier bij mij in de buurt dan zoek ik ‘Hovenier Hoogeveen’. Wat ik dan zie zijn een aantal advertenties en wat artikelen en/of websites. Persoonlijk sla ik de advertenties over en begin ik vanaf daaronder met verkennen. De eerste 3 tot 5 resultaten bekijk ik en aan de hand daarvan kies ik er één bij wie ik een goed gevoel heb. Wanneer ik op de website zit en daar eenvoudig uitkom wat ik zoek en gemakkelijk in contact kan komen dan is de kans dat ik dit doe erg groot. Het leuke is dat niet alleen ik op deze manier zoek, maar dat heel veel mensen dat doen. Het bovenaan staan in Google is dus gewoon enorm belangrijk en trekt gegarandeerd mensen naar je website.

Gratis e-book:
zo vind je echt goede zoekwoorden

De juiste zoekwoorden zijn cruciaal voor je vindbaarheid. Maar hoe vind je de juiste zoekwoorden? In dit e-book verklappen we het geheim van een goede zoekwoordenanalyse.

  • Ontdek waarom de goede zoekwoorden van groot belang zijn voor de vindbaarheid van je site.
  • Ontdek de strategie die 9 van de 10 ondernemers vergeten (en die jij nu wel toe kunt passen)
  • Voorkom dat je kansen laat liggen met de tips uit de gratis e-book (gebaseerd op praktijkervaring)

Wat is nou precies vindbaarheid in Google?

Als wij het hebben over vindbaarheid in Google dan praten we over pagina 1 van de zoekresultaten. Dit omdat vrijwel niemand tijdens zijn zoektocht ook even een kijkje neemt wie er op pagina 2 staat. Hoe meer artikelen op pagina 1, hoe beter het is en hoe hoger op pagina 1 hoe nóg beter het wordt. Maar hoe komen artikelen op pagina 1? Wat is hiervoor nodig, hoelang duurt dit en hoe gaat dit in zijn werk?

Vindbaarheid in Google genereren

Dit is de plek waar vele bedrijven die op één of andere manier met ons te vergeleken zijn een heel interessant en technisch verhaal neerzetten. Dit zou natuurlijk enorm veel indruk maken en ervoor zorgen dat jij denkt dat je dit zelf nooit kan bereiken. SEO is natuurlijk wel belangrijk en enig specialisme en handigheid is hierin noodzakelijk, maar hogere wiskunde is het niet. Wat wel het geval is, is dat SEO gewoon tijd kost. Er moet content gemaakt worden, een call to action worden toegevoegd, alles moet op de juiste manier worden gepubliceerd en er moet optimalisatie plaatsvinden. Dit is arbeidsintensief en kost best wat tijd. Vindbaarheid genereren kost sowieso wat tijd. Dit omdat Google alles moet indexeren en langzamerhand domeinwaarde aan jouw site geeft. SEO is een manier om op een termijn van een aantal maanden enorm veel bezoekers te bereiken. Wanneer dit gelukt is zal dit tot in lengte van jaren het geval zijn. De investering van nu levert dus nog járenlang geld op.

Voordelen SEO

  • SEO levert bezoekers op die relevant zijn voor jou. Mensen zoek namelijk niet zomaar op zoiets als ‘stoeptegel bedrukken’. SEO heeft een hoge conversiekans dus.
  • SEO is een investering die jarenlang geld oplevert.
  • SEO kan eigenlijk oneindig worden benut en geoptimaliseerd.
  • SEO is een goed alternatief voor een accountmanager. Een site met SEO werkt 24/7 en hoeft geen telefoon, auto en elk jaar salaris.

Kopje koffie en een goed gesprek

Wil jij graag jouw website bovenaan in Google krijgen en denk je dat wij de partij zijn die jou hierin kunnen helpen? Wij hebben diverse bedrijven naar topposities in Google geholpen en doen dit in nauw contact met ons klanten. Benieuwd naar wat we voor jouw bedrijf kunnen doen? Neem gerust eens contact met ons op voor een kopje koffie en een goed gesprek.

Afspraak maken

Ben jij geïnteresseerd in een SEO-traject en wil je nog meer informatie ontvangen of graag even kennis maken? Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag even langs voor een kopje koffie en een goed gesprek.

Samenwerken?

Wil je jouw marketingstrategie een boost geven en voorkomen dat je kostbare tijd en geld verspilt aan de verkeerde dingen? Ik ben Gert Jan Stevens en kan je helpen!

Ik ben niet de verkoper die je probeert vast te pinnen op een SEO-abonnement of je een social media-pakket willen aansmeren. Nee, ik ben hier om je echt te helpen. Ik wil met je meekijken, adviseren en samen met jou de beste aanpak bepalen.

“Van verwarring naar controle. Krijg grip op jouw online-activiteiten”

Geen gedoe, geen onnodige investeringen. Ik zorg ervoor dat jij grip krijgt op je marketing. Samen halen we de bezem door je huidige kanalen en vinden we de perfecte match voor jouw bedrijf. Ik ben hier om je te begeleiden, zodat je met vertrouwen jouw marketingstrategie kunt vormgeven.

Met mijn praktische aanpak voorkom je een hoop ellende en frustratie. Je bespaart tijd, krijgt een duidelijk beeld van jouw strategie en voelt de waarde van elke investering die je doet.

Ben je klaar om jouw marketing naar nieuwe hoogten te brengen? Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Samen zorgen we ervoor dat jouw marketingissues als sneeuw voor de zon verdwijnen en je vol vertrouwen kunt bouwen aan jouw succes!

Vergelijkbare berichten