omzet uit je website?

Slapend rijk worden klinkt misschien als een illusie, maar met de komst van het internet zijn er tegenwoordig ondernemers die slapend hun geld verdienen. Moet gezegd dat het niet zo makkelijk gaat als hierboven doet vermoeden.


Ondernemers die dit voor elkaar hebben gekregen zijn zich vroegtijdig bewust geweest van de voordelen van het internet.  Daarnaast maken ze gerichte keuzes en investeren ze tijd.

 

Wil jij als ondernemer 24 uur per dag nieuwe klanten aanspreken? Dat kan nog steeds. Vaak wordt er gedacht dat de kans op een goede plek in Google al verkeken is. Niets is minder waar, er liggen nog heel veel kansen.

 

Dat heeft verschillende redenen, één daarvan is dat veel bedrijven (misschien wel jouw concurrenten) nog liggen te slapen. Een andere reden is dat er miljoenen verschillende zoektermen nog niet benut zijn.

 

Profiteer je zelf van de voordelen van het internet? Of kies je ervoor om anderen voor te laten gaan?

Hoe werkt GerichtR?
Wat zijn de voorwaarden?
online marketing bureau

Hoe werkt het?

Het klinkt moeilijker dan het is. Allereerst is het belangrijk om te weten dat het voor iedereen haalbaar is. Bedrijven die er nog niet aan begonnen zijn komen vaak met het excuus: ‘in mijn branche werkt dat niet zo’. Helaas voor hen lopen zij flink wat nieuwe klanten en omzet mis.

 

Voor een succesvol verhaal zijn er drie dingen erg belangrijk (eigenlijk vier). 

 

De fundering: een goede website

Bouwbedrijven beginnen altijd met de fundering. Zonder fundering zou alles in elkaar zakken. Bij zoekmachine optimalisatie werkt dit precies hetzelfde. Jouw website is de fundering voor online succes.

 

Open de deuren van je winkel: content 

Je kunt een website zonder content vergelijken met een winkel aan de Kalverstraat, die de deuren gesloten houdt. Zodra jouw doelgroep je niet weet te vinden, zal het ook niets bij je afnemen. Het schrijven van content zorgt voor bezoekers in je winkel. 

 

Converteren: verkoop je product of dienstverlening

Een bezoeker is niet voor niets een bezoeker. Hij of zij zocht iets op Google en kwam vervolgens op jouw website uit. Het is tijd om jouw product of dienstverlening onder de aandacht te brengen!

 

Geloof = prioriteit

Het is belangrijk dat je echt gelooft in online-marketing. Geloof je er halfbakken in? Dan heeft het niet echt prioriteit waardoor het een onderschoven kindje dreigt te worden. Heb jij er alle vertrouwen in en spuit de ambitie en energie uit je oren? Dan zal je niet teleurgesteld raken!  

google, resultaat

Klaar om te groeien? 

Ben jij zover dat je stappen wilt zetten met je onderneming? Ik help je bij het benutten van de kansen!

kennis maken voor samenwerking

Kennismakingsgesprek 

Voor een vruchtbare samenwerking is het belangrijk om elkaar te leren kennen. 

website als fundering

Fundering controleren 

Heb je al een website online staan? Of nog helemaal niets? De fundering moet in orde zijn voor een optimaal resultaat. 

omzet uit Google

Klaar voor de start 

We kennen elkaar inmiddels, de fundering staat. We kunnen beginnen met bouwen.

0-meting

0-meting

We beginnen met het vaststellen van een 0-meting. Waar sta je op het begin? En waar sta je na enige tijd? Wel zo fijn om te weten. 

zoekwoorden onderzoek

Zoekwoorden onderzoek

We duiken in het hoofd van jouw klant. Waar zoeken zij op? Welke problemen hebben zij? Op basis van jouw kennis en onze data bepalen we de onderwerpen.
content voor vindbaarheid

Content creëren 

De onderwerpen zijn bepaald. We gaan unieke content schrijven. Content waardoor jij gevonden gaat worden, en waarbij jij de bezoeker gaat helpen. 
abacadabra google termen

Abracadabra

Titels, meta omschrijvingen, alt tags, H1 en H2. Ik zal je er niet mee vervelen. Wij zorgen ervoor dat je content Google proof is.
meten is weten

Meten = weten

In tegenstelling tot veel offline marketing is zoekmachine optimalisatie een meetbaar marketinginstrument. Hoeveel bezoekers heb je erbij gekregen? Hoeveel contactformulieren zijn er ingevuld? Wij houden je op de hoogte!
conversie belangrijker dan bezoekers

Alles voor het resultaat

Zoekmachine optimalisatie is geen eenmalig kunstje. Het heeft aandacht en tijd nodig, daarom is het belangrijk kritisch te blijven. Waar nodig zal er worden bijgestuurd en bijgeschaafd. Alles voor het resultaat!

Heel concreet. Wat loop je nu mis?

Flinke omzetgroei...

Investeren in online-marketing levert je een flinke omzetgroei op. 

Je houdt tijd over...

Klanten zoeken jou op, in plaats van andersom. Vind je koude acquisitie niet leuk? Je kunt er mee stoppen?

Een vertegenwoordiger die 24/7 werkt...

In tegenstelling tot vertegenwoordigers werkt deze omzet generator 24/7 voor je. 

Kostenbesparing...

Streep de langdurende bel sessies, dure lease auto's, ellenlange sales vergaderingen maar van je lijstje. Hier ben jij je geld niet meer aan kwijt.

Leukere aanvragen...

Klanten nemen contact met je op, omdat zij denken dat jij bij hun past. Dit levert veel leukere aanvragen op, die vaak veel beter bij de identiteit van je bedrijf past. 

Wauw effect!

Hoe gaaf is dat. Dat je na het weekend je mailbox opent en ziet dat je website heeft geconverteerd. Je hebt nieuwe klanten zonder aan het werk te zijn geweest. 

Samenwerken met GerichtR

gif Google zoekmachine
€ 1150,-
vanaf 647,- p/m

Zoekmachine optimalisatie 

  • Kennismakingsgesprek  
  • 0-meting
  • Zoekwoorden onderzoek
  • Schrijven van unieke content (minimaal 5 p/m)
  • Plaatsen van unieke content
  • Maandelijkse rapportage
  • Bijsturen en bijschaven waar nodig

                                   

Vragen en antwoorden

Hoe lang duurt onze samenwerking?

Ik wil geen halfbakken werk leveren. Het is alles of niets. Een samenwerking duurt daarom minimaal 6 maanden.

Hoe gaat facturering?

Ik werk uitsluitend samen op basis van automatische incasso. De reden is simpel: ik schrijf liever een content artikel voor je, dan dat ik een factuur moet opstellen.

Kan ik ook voor een kleiner bedrag per maand afnemen?

Nee, helaas! Ik vind het belangrijk om samen met jou resultaat te halen. Ik druk liever harder vooruit, dan zachter.

Kan ik een nieuwe fundering (website) bij je afnemen?

Ja dat kan. Het systeem wat ik aanbied heeft heel veel voordelen. Denk aan: conversie verhogende functies en een hoge Google vriendelijkheid gehalte.

Hoef ik als ondernemer niets te doen?

We gaan samenwerken. Beiden maken we tijd vrij om resultaat te halen.

Ik heb de kennis en ga je veel werk uit handen nemen. Alleen jij bent de vakman, jouw kennis en vakmanschap heb ik nodig voor het schrijven van inhoudelijke content.

                               

Wat ondernemers vinden...

Gert Jan onderbouwd alles wat hij doet. Heeft een hele heldere uitleg met gerichte aanpak. Dat is iets wat mij erg bevalt. 
Jeanette Kampman - La Vacanza 

Al onze omzet komt uit online-marketing. Daarom is het voor ons belangrijk dat het hele verhaal van A tot Z klopt. Het fijne aan GerichtR is dat het heel concreet is, en gericht is op conversie (en niet op bezoekers) 

Sander Jacobsen - Voetbalkern.nl
arrow_drop_up arrow_drop_down